Mina andra djur

Välkommen att se på mina bilder på mina andra och hittade djur
 
Min efterlängtade nya hund som jag har väntat på i så många år att få köpa och nu äntligen har jag köpt en egen hund och jag älskar henne över allt annat på jorden. Hon är en amerikansk cocker spaniel (black &tan heter färgen) och hon är en tik. Hon är fortfarande valp, då jag hämtade henne när hon var tolv veckor gammal. Den 10:e december 2012 hämtade jag henne. Hon är född 17:e september 2012 och hon fick namnet Skrållan.
Jag älskar henne jätte mycket och hon är med mig över allt, till och med hos hönsen. Hon fullkomligt älskar mina höns. Hon är ofta med och hon vill gärna leka med dem. Åker jag någonstans följer hon alltid med mig. 
Jag tänkte att jag ska sedan avla på henne, så hon ska få egna valpar sedan när hon är mogen för det, om ca två år. 

Vill ni ha valpar sedan från rasen amerikansk cocker spaniel, så kommer min underbara hund senare att ge jätte fina valpar och vill ni ha fina valpar så rekommenderar jag valpar från min hund. Hon är verkligen jätte fin. 


Här ligger min Skrållan och vilar i soffan, helt slut efter dagens promenad ute i det kalla snön.
Skrållan är självklart rasren och hon har stamtavla
Jag är även med i svenska kennelklubben
Här är hon ute i snön och busar, så här roligt är det med snö, väldigt spännande.
Här ser ni min älskade Skrållan ute i det kalla snön. Så här gott är det med godis. Jag har precis fått belöning från min matte för jag har vart duktig.
Mina katter
Mina katt lever ett bra liv. Han kommer och går som han vill. På sommaren är han mest ute och på vintern är det skönt att mysa inne i värmen.

Här ser ni min underbara och söta kattunge Teddy. Han är hellt svart och långhårig och här på bilden är han bara sex veckor gammal. Teddys mamma fick en kull med tre kattungar den 30 Juli, men tyvärr så dog två av dem och sen överlevde då lilla Teddy som tur var och han flyttade med mig till Hedekas. Hans mamma är kvar hos mina föräldrar (i mitt föräldra hem).
Lilla söta Teddy som har nu flyttat med mig upp till gården i Hedekas och han trivs där väldigt bra. Bättre än vad jag trodde.
Matte säger att jag är finast i hela världen. Jag erkänner att jag håller med. Se själva.
Lilla söta Teddy
Lilla söta Teddy
Lilla söta Teddy
Min lilla söta Teddy
Min lilla söta katt Teddy
Min lilla söta Teddy. Ankorna ser väldigt intressanta och roliga ut, tycker Teddy. Här kollar han in ankorna på nära håll

Här ligger min söta lilla Teddy och sover tillsammans med mina föräldrars katt, Bamse. Teddys mammas bror.
Mina getter

Just nu för tillfället har jag än så länge fem getter, en afrikansk dvärg bock och tre tjejer av samma ras och en blandras get med en blandning av afrikansk dvärg och svensk lant ras.

Mina getter har alltid tillgång till att både vistas ute och inne. Inne i ladugården har jag byggt en box, där alla är tillsammans. På sommaren är dem ute på dagarna och betar i det gröna och inne på nätterna i ladugården i sin box. Inne i ladugården har dem totalt 6 kvadrat meter. Som strö material använder jag halm året runt. 

De får hö 2-3 gånger om dagen (vintertid) eller bete (sommartid), rent vatten, saltsten och även mineralsten. Som kraftfoder ger jag lite hel havre, kornkross och får pellets någon gång per dag eller varannan dag, inte för mycket så dem blir för tjocka. Detta kommer jag att ge till dräktiga getter, get med killingar, ungdjur och till alla djur under vintersäsongen. Då och då får de även lite bröd, grönsaker, kokt potatis m.m. Självklart får de aldrig något med animaliskt protein i. 

De får tillsyn minst två gånger per dag och varje dag känner jag igenom så att de inte har sår eller skador. Klövarna ses över 1 gång per månad och verkas vid behov. De djur med lång päls blir borstade minst två gånger i veckan för att hålla bort tovor, eventuellt klipps de under sommar halvåret.

 
Min blandras get, blandning mellan afrikansk dvärg get och svensk lantras. Jag fick hem henne den 23:e februari 2013. Dem är verkligen jätte söta och jätte trevliga. 
Greta heter hon
Visst är jag söt
Här är mina tre afrikanska dvärg getter. Dem är 3, 5 och 7 år gammla. Jag fick hem dem också även den 23:e februari. Jätte söta är dem allihopa och dem verkar trivas jätte bra.
Min afrikanska dvärg bock Zebbe som jag hämtade hem den 27:e februari
Här hälsar han på sin nya tjej kompis
Han är renrasig afrikansk dvärg bock och han har stamtavla
 
Mitt rådjur
Mitt rådjur som jag har matat hela vintern 2008. Jag kallar henne för Bambi.
Mitt rådjur Bambi
Mitt rådjur Bambi
Mitt rådjur Bambi
Hon var hos mig hela vintern 2008, då det var en hård vinter och jag la mat till henne varje kväll och som tacken för det så fick jag klappa henne och till slut kunde jag mata henne också, som ni ser på bilden. Helt fantastiskt.
Här ser ni klart både mig och Bambi. Mina första höns är i bakgrunden, förstås lite avundsjuka och de tycker att de får för lite uppmärksamhet, så dem måste vara runt om mig.
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)